دنیای تبلیغات- بهاریه – عطی الرضا بنانج- بهار چیزی نیست جز نوشدن های تکراری و فرصتی که هربار آدمی به خودش می دهد .بهار همان امیدیست که در دلمان پاسش می داریم برای متصل شدن و صمیمی شدن.برای پیداکردن کسی که دیگر تکرار آنچه در گذشته رخ داده ،نیست بلکه تجربه تازه ای ست.
بهار چشمها و گوشها را فقط هدف نمی گیرد بهار به جانمان نهیب می زند که وقت وقت است و جهان و همه عالمیان به تو فرصتی تازه داده اند ،فرصتی که می توان شعری جدید سرود از رابطه ها .رابطه ای که همه چیز دو طرفه است .درست مانند بهار که عمر رفته را نشانت می دهد و در مقابل یادآوری می کند که هنوز می توان به ظهور و بروز یک رابطه و دیگری سالم امیدوار بود.
بهار همه چیز است وقتی نقش می زند دیوار دلها را وقتی می آفریند راه ها را.راه هایی که اگر در آن بکوشیم به بزرگراهها هدایت می شویم.
دکتر عطی الرضا بنانج- طراح کمپین های ترک اعتیاد