اخبارپیشنهاد سردبیرپیشنهاد هفته

مردان نورانی در آسمان شب، مبلغان برند لکسوس

دنیای تبلیغات-پیشنهاد هفته- ثریا نوروزی-در یک فیلم یک دقیقه ای ، تعدادی آکروبات باز و بدلکارکه لباسهای ساخته شده از لامپ های ال ای دی بر تن دارند در آسمان شب کوآلالامپور از پشت بام آسمان خراشها به پشت بام  های دیگر میپرند، بر روی بیلبوردهای غول پیکر میرقصند، در یک دفتر خالی حرکات ژیمناستیک انجام میدهند و حتی از ارتفاعی بسیار بالا به داخل یک استخرعمیق شیرجه میزنند. کار فیلم برداری از این تیزر طی هفت شب صورت گرفته است. به نظر می آید هیچ  چیز بهتر از یک مرد ساخته شده از نور که در آسمان تاریک از نقطه ای به نقطه دیگر در حال پرش است، معرف برند لکسوس نیست.

strobe 2 در مردان نوراني در آسمان شب، مبلغان برند لکسوس

lexus amazes again with new strobe project video medium 2 در مردان نوراني در آسمان شب، مبلغان برند لکسوس

 

lexus amazes again with new strobe project video medium 10 در مردان نوراني در آسمان شب، مبلغان برند لکسوس

 

(این مطلب از سوی دنیای تبلیغات، با حمایت مالی شبکه تبلیغات٬ که یک سرویس‌دهنده آن‌لاین برای تبلیغات اینترنتی است تهیه شده است.)

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

ثریا نوروزی

کارشناسي ارشد مديريت راهبردي کسب و کار با گرايش بازاريابي ,کارشناسي ارشد آموزش زبان انگليسي و كارشناسي زبان فرانسه ,مسئول خريدهاي خارجي شرکت مارگارين

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا